Termeni si conditii

S.C. DAB EXPERT SHOP S.R.L. este o societate comercială românească al cărei sediu social este in Sfântu Gheorghe, Strada Kokenyes, Nr.24/A, Judeţul Covasna, cod 520036, telefon 0736363637de Luni - Vineri, 08 - 17, adresa de e-mail office@dabexpert.ro. Societatea este inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J14/21/2013, cu cod de inregistrare in scopuri de TVA RO31192160. Capital Social 200 RON.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos, pe care vă recomandam sa le cititi cu atentie. DAB Expert Shop S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii".

Utilizarea site-ului se face exclusiv in scopurile pentru care acesta a fost creat, adica acela de vanzare a unor produse catre clienti. Pentru a putea face cumparaturi prin intermediul site-ului trebuie in mod obligatoriu sa va creati un cont cu datele dvs. personale sau sa trimiteti aceste date catre operatorii nostri, fara de care comanda dvs. nu va fi procesata.

Pentru protectia dumneavoastra si a datelor introduse mentionam ca respectam dreptul persoanei fizice de a-i fi apărate acele caracteristici care conduc la identificarea sa şi obligaţia de a adopta măsuri adecvate pentru a asigura o protecţie eficientă, in acest sens am subscris ai aderat la cerintele Autoritatii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal avand nr de inregistrare: 28652

Aceste date vor fi folosite la intocmirea facturii, certificatului de garantie, precum si a documentelor de livrare si transport. Prin inregistrarea in baza noastra de date si lansarea unei comenzi declarati pe propria raspundere ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare:

 1. Informatii personale

  Prin acceptarea acestor termeni va declarati de acord ca furnizarea serviciilor si produselor sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte si complete. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Autentificare/Profil/Editeaza detalii personale".
  Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. DAB Expert Shop SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si a parolei sale.

 

 1. Securitatea datelor personale

  Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre DAB Expert Shop SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice şi aşa mai departe.
  Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.
  Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. DAB Expert Shop SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii, ci sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si DAB Expert Shop SRL.
  Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.
  DAB Expert Shop SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa pe adresa Sfântu Gheorghe, Strada Kokenyes, Nr.24/A, Judetul Covasna, cod 520036, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
  DAB Expert Shop SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):
  • dreptul de a cere DAB Expert Shop SRL sa confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
  • dreptul de a cere DAB Expert Shop SRL să rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • dreptul de a cere DAB Expert Shop SRL să inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
  • dreptul de a cere DAB Expert Shop SRL să inceteze expedierea de mesaje promotionale. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@dabexpert.ro

In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Euplatesc.ro
In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:

DAB Expert Shop SRL si Euplatesc.ro garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la niciun moment de timp, pe serverele DAB Expert Shop SRL sau pe serverele Euplatesc.ro

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.dabexpert.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.dabexpert.ro , VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.dabexpert.ro  SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

 1. Copyright
  Intregul continut al site-ului www.dabexpert.ro   - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea DAB Expert Shop si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul DAB Expert Shop a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. La adresa de email: office@dabexpert.ro oricine dorește poate raporta orice încălcare a drepturilor pe care o observă pe site.

 

 1. Accesul la site
  DAB Expert Shop garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei fara acordul scris prealabil al acesteia.

 

Descrierea serviciilor

 1. Pret
  Preturile prezentate includ TVA (24%);
  Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga TVA si costurile de livrare, daca este cazul.
 2. Plata serviciilor
  Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul.
  Plata se poate realiza prin card de credit/debit.

  Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.

  DAB Expert Shop accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard, precum si cardurile emise in America de Nord/Canada. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.
 3. Efectuarea operatiunilor 

  Produsele care conțin alcool sunt supuse condițiilor legale din România, iar comercializarea acestora este interzisă minorilor. La verificarea vârstei cumpărătorului, fie prin intermediul codului numeric personal, fie de către curier la livrare, DAB EXPERT are dreptul de a refuza să livreze către minori orice comandă ce conține acest tip de produse.
 1. Litigii
  Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Adrian Pandele, tel 0722655056 adrian.pandele@arrows.ro
  In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

 Garantie

Toate produsele beneficiaza de garantie conforma cu legile in vigoare si a politicilor comerciale ale producatorilor, aceasta difera in functie de produsul achizitionat. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Toate produsele au data de expirare inscriptionata pe ambalaj, iar certificatul de garantie se afla in interiorul cutiei si este oferit de catre firma producatoare sau importatoare. Va rugam sa va asigurati de existenta acestuia si ca produsul nu este expirat inainte de utilizare. Lipsa certificatului de garantie trebuie semnalata la office@dabexpert.ro in maxim 48 ore de la receptia produsului. Orice sesizare ulterioara devine nula.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site la momentul efectuarii comenzii vor fi prezentate la sediul societatii noastre in ambalajul original cu toate accesoriile, insotite de copia facturii si certificatul de garantie. In caz contrar clientul nu va beneficia de garantie. Costurile de transport ale produselor vor fi suportate de client.


Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

- utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Informatiile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt". Dabexpert.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect.

- preturile, caracteristicile produselor sau orice alte informatii prezentate pe acest site au un caracter informativ, iar dabexpert.ro isi rezerva dreptul de a le modifica fara o instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

- produsele livrate pot fi diferite de cele prezentate in pozele si informatiile site-ului datorita modificarilor aduse de producator fara o notificare anterioara. Imaginile au caracter orientativ si pot prezenta accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard.

- costul livrarilor este stabilit de firmele de curierat si difera in functie de greutatea, dimensiunea si destinatia beneficiarului. Acesta poate fi achitat la Destinatie sau la Expeditie (costurile transportului se adauga la factura). Dabexpert.ro nu stabileste si nu este beneficiarul acestor sume.

- in mod normal, toate produsele prezentate pe site se afla pe stoc, dar datorita unor erori, este posibil ca starea afisata sa nu fie identica cu cea reala. Nu constituie nicio obligatie contractuala din partea noastra de a livra produsele comandate de dumneavoastra in cantitatea comandata.

- cu toate ca ne straduim sa va oferim informatii exacte, actualizate, nu putem garanta autenticitatea informatiilor oferite de producatorii, furnizorii sau reprezentantii autorizati ai produselor comercializate pe site-ul dabexpert.ro si nu ne asumam raspunderea pentru eventualele erori, neplaceri sau pierderi, de orice natura, suferite de utilizatori.

Retur produse

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OUG 34/2014. Acestea se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Dabexpert.ro va inapoia contravaloarea comenzii, scazand cheltuielile de transport, in cel mult 30 de zile de la data primirii produsului.

Alimentele sunt exceptate de la dreptul de retragere conform art. 9-15 litera d: produse susceptibile a se deteriora sau a expira rapid.

Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate certificati ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dvs.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, desigilate, lovituri, ciobiri, zgarieturi, şocuri, ambalaj deteriorat etc.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site la momentul efectuarii comenzii vor fi prezentate la sediul societatii noastre in ambalajul original cu toate accesoriile, insotite de copia facturii si certificatul de garantie. In caz contrar clientul nu va beneficia de garantie. Costurile de transport ale produselor vor fi suportate de client.

- nu oferim nicio garantie ca informatiile obtinute de pe acest site vor implini toate cerintele dumneavoastra, ca serviciile noastre vor fi continue, sigure sau fara erori.

- nu oferim nici o garantie si nu ne asumam raspunderea pentru erorile intervenite in cazul accesarii site-ului, prejudiciile cauzate de insecuritatea retelei de internet, pierderea datelor sau pierderile financiare ale persoanelor care se conecteaza la dabexpert.ro

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.

Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat.

Trebuie sa cititi cu atentie tot prospectul. Daca aveti sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea sau sunteti bolnav, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Prin acceptarea acestor termeni sunteti de acord de asemenea cu Declaratia de confidentialitate, Garantii, Livrare si Retur.

Orice actiune sau incercare a unui utilizator intreprinsa in scopul de a modifica orice informatii de pe acest site (exceptie fac informatiile propriului cont si cos ale respectivului utilizator) este considerata frauda sau tentativa de frauda si se va incepe cercetarea penala impotriva respectivului utilizator.

Dreptul de autor pentru siglele si sloganurle partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora si sunt reproduse cu acceptul lor.

Proprietarii dabexpert.ro vor face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre acestia si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor.

Activitatea de comercializare si distributie din oferta magazinului dabexpert.ro este conditionata de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda.

dabexpert.ro nu poate fi facut responsabil in niciun fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor.

Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

Faptul ca utilizati acest site si plasati comenzi online inseamna implicit ca ati acceptat toate conditiile de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu conditiile de mai sus, sunteti invitat sa nu plasati comanda !