Procedura de returnare

Dacă sunteți client DAB EXPERT SRL și aveți vreo nemulțumire legată de comanda ce v-a fost livrată, puteți returna produsele și să cereți rambursarea plății efectuate, dacă vă aflați în următoarele condiții:    

1. Produsele nealimentare pot fi returnate in termen de 10 zile de la primirea coletului, nici o justificare nefiind necesară. Recomandăm returnarea prin intermediul unui curier la adresa SC DAB EXPERT SRL, Sfântu Gheorghe, Strada Kokenyes, Nr.24/A, Județul Covasna. Plata returnării cade în sarcina clientului.

2. Comanda v-a fost livrată greșit: în cazul în care produsele livrate nu sunt cele comandate de dumneavoastră vă rugăm să ne contactați pentru a putea înlocui produsele primite cu cele corecte; în această situație costurile de retur vor fi suportate de către SC DAB EXPERT SRL

         B. Condiții Retur:

         - Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat: în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit.

         - Dacă sunt deteriorări vizibile ale coletului în momentul livrării prin curier, vă rugăm să refuzați acceptarea coletului;

         - Articolele alimentare nu pot fi returnate, conform legii.

        Ordonanța Guvernului 130/2000, Art. 12. - Dispozițiile art. 3-4, ale art. 7-10 și ale art. 11

(1) Returnarea produselor nu se aplică în cazul vânzării de produse alimentare, de băuturi sau de produse de uz curent utilizate în gospodărie, livrate de către comerciant la domiciliul, reședința sau la locul de muncă al consumatorului.

 (2) Rambursarea valorii produselor returnate va fi efectuată în cel mult 30 de zile de la data efectuării returului.

Pentru o mai eficientă soluționare a cererii de retur vă rugăm să transmiteți un e-mail la adresa contact@dabexpert.ro