Politica de confidentialitate

La DAB EXPERT SRL avem în vedere cu atenție protecția și securitatea datelor dumneavoastră  și nu le înstrăinăm terților, sub nicio formă, gratuit sau contra cost.

Astfel, garantăm păstrarea în siguranță maximă a tuturor informațiilor dumneavoastră personale, care ajung în posesia noastră pentru buna funcționare a relației noastre cu clientul.

SC DAB EXPERT SRL este înscrisă în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 9874.

SC DAB EXPERT SRL va folosi datele dumneavoastră personale în exclusivitate pentru:

- comunicarea cu dumneavoastră;

- transmiterea de newsletter-uri și oferte speciale;

- informări despre contul și statusul comenzilor efectuate de dumneavoastră;

- solicitarea de feed-back și testimoniale;

- livrarea produselor la adresele indicată de dumneavoastră, caz în care numele, adresa de livrare și numărul dvs. de telefon vor fi transmise firmei de curierat care va efectua livrarea.

SC DAB EXPERT SRL nu va folosi datele dumneavoastră pentru:

- a le transmite terților;

- a face SPAM: orice utilizator își poate șterge adresa de email din baza de date sau se poate dezabona de la newsletter apăsând butonul dezabonare din interiorul newsletter-ului.

- prelucrarea plăților online. SC DAB EXPERT nu primește și nu stochează datele necesare efectuării plăților online efectuate de dumneavoastră. Aceste date sunt transmise de către dvs. direct procesatorului de plăți online fie el EuPlătesc.ro sau PayPal Express

Pentru a putea gestiona în bune condiții relația cu dumneavoastră, DAB EXPERT SRL poate stoca următoarele informații: adresa de email, date de contact (adresă, telefon), cookie-uri, IP-uri, informații despre ISP-uri (Internet Service Provider, furnizor de servicii internet, de exemplu RDS-RCS), browser-ul folosit de vizitator pentru a accesa pagina (de exemplu Internet Explorer sau Google Chrome), data și ora vizitei, respectiv informații despre care subpagini au fost vizitate.