Condiţii generale de livrare

PREAMBUL

SC Dab Expert SRL precizează că vânzările din catalogul prezentat pe www.dabexpert.ro sunt rezervate în exclusivitate persoanelor fizice majore care cumpără produsele în scopuri necomerciale pentru nevoile lor personale şi/sau persoanelor juridice care cumpără produsele în alte scopuri decât revânzarea acestora. Atât persoanele fizice cât şi cele juridice trebuie să dispună de o adresă de livrare situată în zonele de livrare ale SC Dab Expert SRL. Orice comandă care nu corespunde criteriilor definite mai sus va fi refuzată de către Dab Expert.

Prezentele condiţii generale de vânzare reprezintă modalităţile de colaborare între Dab Expert SRL şi clienţii săi, cu excepţia altor condiţii de vânzare agreate între părţi.


ACCEPTAREA CONDIŢIILOR GENERALE ŞI PARTICULARE DE VÂNZARE

Pentru Client, realizarea unei comenzi de produse către SC Dab Expert SRL implică acceptarea necondiţionată atât a condiţiilor generale de vânzare prezente, cât şi a condiţiilor particulare referitoare la articole comandate / denumire / preţ / componente şi aşa mai departe.


PRODUSELE

Fiecare dintre produsele expuse şi propuse spre vânzare are atribuită o denumire, un cod, detalii de compoziţie şi un preţ.

Fotografiile de prezentare nu sunt contractuale, ele reprezintă doar sugestii de prezentare. În cazul unor greşeli, responsabilitatea Dab Expert nu va putea fi angajată.

 

DURATA ŞI VALIDITATEA OFERTEI

Oferta Dab Expert este valabilă în limita stocurilor disponibile şi doar pentru perioada de valabilitate a catalogului, adică de la apariţia catalogului şi până în 31 mai 2013. În cazul unei rupturi de stoc sau dacă unul dintre articole lipseşte din compoziţia unui pachet, îl vom înlocui fără preaviz cu un altul din aceeaşi gamă, de o calitate cel puţin echivalentă şi de o valoare cel puţin egală sau superioară, pentru a nu întârzia livrarea.

În cazul în care un articol nu poate fi înlocuit în condiţiile de mai sus după ce comanda Dvs. este definitivă, vă vom contacta telefonic sau prin email în cel mai scurt timp pentru a conveni împreună:

- decalarea livrării până la reaprovizionarea produsului lipsă, în cazul în care acest lucru este posibil;

- înlocuirea produsului cu altul disponibil;

- anularea comenzii şi rambursarea către client a preţului plătit pentru produsele care nu pot fi livrate.

 

FORMAREA CONTRACTULUI / MODUL DE OPERARE

Sub rezerva alineatului următor, comanda clientului este considerată fermă și definitivă din momentul recepției comenzii de către SC Dab Expert SRL. Pentru orice comandă, oricare ar fi modalitatea de plată, aceasta va fi acceptată de către Dab Expert numai în momentul încasării efective a sumelor în cont sau în casă. În cazul refuzului de plată, comanda va fi anulată iar clientul va fi prevenit de această anulare.

Informațiile anunțate de către client în momentul comenzii îl angajează pe acesta. Orice eroare de livrare / pierdere / distrugere a pachetelor din motivul unor informații eronate furnizate de către Client, îl fac pe acesta singurul responsabil.

 

PREȚUL

Toate prețurile indicate în site sunt exprimate în RON. Acestea nu includ și prețul livrării.

În cazul unor motive externe societății Dab Expert, ca de exemplu creșterea prețurilor la producători sau modificarea cursului RON / EUR, Dab Expert își rezervă dreptul de a modifica prețurile afișate fără notificări prealabile.

 

PLATA

SC Dab Expert SRL agreează următoarele modalități de plat[ în RON:

- prin virament bancar în contul  RO48BTRLRONCRT0203317001 deschis la BANCA TRANSILVANIA Sfântu Gheorghe

- prin plată de tip ramburs 

- online prin platforma www.euplatesc.ro

Factura fiscală va fi trimisă la cerere la adresa de facturare indicată de Client.

 

LIVRAREA

Ridicarea sau expedierea comenzilor nu va putea fi efectuată decât după confirmarea comenzii și efectuarea plății integrale a valorii produselor și a costurilor de transport.

În cazul unor evenimente de forță majoră cum ar fi războaie, greve, imposibilitatea aprovizionării sau oprirea transporturilor, Dab Expert este exonerată de răspunderea executării obligațiilor, în condițiile legii.

Termene de livrare

Termenele de livrare obișnuite (în afara perioadelor de Sărbători) sunt între 2 și 3 zile lucrătoare (în afară de sâmbăta, duminica și sărbători legale), începând cu a doua zi de la recepția comenzii împreună cu plata integrală a acesteia.

În perioada Sărbătorilor aceste termene, date doar cu titlu informativ, vor fi de minim 10 zile lucrătoare. Ca și exemplu, o comandă care trebuie livrată la data de 21 decembrie 2013 va trebui în mod imperativ comandată respectând termenele de plată agreate, până la data de 6 decembrie 2013.

Condiţii speciale de livrare pentru ciocolată

În scopul de a proteja toate calitățile lor, produsele noastre pe bază de ciocolată nu pot fi expuse la temperaturi extreme. Prin urmare, anumite produse ar putea să nu fie disponibile pentru livrare pe tot parcursul anului.

Pentru a rezolva aceste situații, DAB EXPERT SHOP își asumă dreptul de a modifca anumite comenzi, cu aprobarea dumneavoastră, în cazul în care temperaturile ar putea fi dăunătoare pentru conservarea produselor în timpul transportului.

Vă rugăm să nu ezitați să ne adresați orice întrebări ați putea avea și să căutați între numeroasele noastre produse, acelea care nu sunt sensibile la căldură.

Data limită de livrare

În cazul în care produsele comandate nu au fost livrate în termen de 60 de zile de la data recepției de către Dab Expert a comenzii complete împreună cu plata integrală a acestora, pentru orice alt motiv decât Forța Majoră, vânzarea va putea fi anulată la cererea clientului. Sumele plătite de către Client îi vor fi restituite fără întârziere. În consecință, pentru toate livrările făcute în termen de 60 de zile de la confirmarea și plata comenzii, Clientul nu va putea anula comanda sau cere orice fel de despăgubiri, dobânzi sau penalități.

Modalități de livrare

Modalitatea generală de livrare este în sistem de curierat, în limita zonelor acceptate de către firmele de curierat.

Livrarea va fi considerată încheiată în momentul predării produselor de către Dab Expert către Transportator.

Produsele călătoresc pe riscul Clientului, chiar și în cazurile în care comanda este adresată unui alt destinatar, transferul riscurilor fiind efectuat la momentul predării coletelor către Transportator. Clientul are obligația să verifice starea produselor livrate și să formuleze rețineri pe documentul de livrare ( AWB, Aviz de însoțire a mărfii, factura fiscală s.a) sau prin scrisoare recomandată cu aviz de primire către Dab Expert în termen de 72 de ore de la livrarea produselor.

În caz contrar, nu vor putea fi începute demersurile de rambursare către Transportator.

În caz de neconformitate a produselor sau de viciu aparent, Clientul are la dispoziție 3 zile de la recepția acestora pentru a depune o reclamație către Dab Expert. Reclamația poate fi formulată în scris și transmisă prin fax / email / poștă.

Dupa acest termen, produsele livrate sunt considerate conforme și exceptate de orice viciu aparent.

 

TERMENE DE RENUNȚARE

Produsele perisabile nu pot fi returnate sub nicio formă.

Dab Expert asigură Clientul împotriva viciilor ascunse, în condițiile legii.

În cazul în care Clientul renunță la comanda confirmată din alte motive decât cele acceptate în Condițiile Generale de Vânzare, acesta va pierde avansul plătit, cu titlu de daune interese.

 

SERVICIUL RELAȚII CLIENȚI

Pentru orice informații suplimentare sau pentru rezolvarea oricăror probleme apărute în procesul de rezervare, cumpărare și livrare a produselor noastre, nu ezitați să contactați serviciul de Relații cu Clienții de luni până vineri între orele 09:00 și 18:00, în urmatoarele modalități:

telefon: 0724237383

fax: 0267351425

poștă: Sfântu Gheorghe, Strada Kokenyes, Nr.24/A, Judetul Covasna, cod 520036

email: office@dabexpert.ro

 

PROTECȚIA MINORILOR

Orice persoană care face o comandă din acest catalog trebuie să aibă cel puțin 18 ani împliniți până la data efectuării comenzii. În caz contrar, comanda nu va putea fi onorată.

Consumul excesiv de alcool și tutun dăunează grav sănătății.

 

LITIGII

Prezentele condiții generale de vânzare sunt elaborate în conformitate cu legislația română. În caz de litigii, clientul se va adresa societății Dab Expert pentru a găsi o soluție amiabilă. În cazul în care aceasta nu poate fi găsită, litigiile vor fi soluționate de către Instanțele competente de la sediul Dab Expert.

 

S.C. DAB EXPERT SHOP S.R.L. este o societate comercială românească al cărei sediu social este in Sfântu Gheorghe, Strada Kokenyes, Nr.24/A, Judetul Covasna,cod 520036, telefon 0724237383, adresa de e-mail office@dabexpert.ro. Societatea este inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J14/21/2013, cu cod de inregistrare in scopuri de TVA RO31192160.